Hvad er et apple tv

Et Apple tv er en enhed, som apple har lavet, den snakker sammen med alt det apple har udgivet, som fx en iPhone, ipad eller macbook, det gør den utrolig nem at betjene da den kan betjenes fra alle ens enheder. Den kan tilsluttes dit tv og gør dermed dit gamle tv til et smart tv. Apple tv er bygget på Apples styresystem IOS ligesom iPhone og ipads er.

Det fede ved et Apple tv

Apple tv er en af de enheder Apple har lavet, der har gjort de fleste tv i verden til et smart tv. Det blev først set i USA i 2007 (skriver iphoneluppen ), hvor det først kom til Danmark nogen år senere. Det er utroligt smart og koster heller ikke ret mange penge, det kan fås for ca. 1600kr. Det fede ved et Apple tv er hvor nemt det er at bruge. Det giver dig mange muligheder med mange forskellige slags apps.

Apple tv giver dig muligheden for selv at vælge hvornår du vil se dine faste serier, hvor du før var nødt til at se tv når programmerne blev sendt på tv, kan du nu med et Apple tv streame dine tv kanaler så du kan se dem når du har tid eller løst til det. Det startede egentlig med et simpelt Apple tv, hvor de apps der var på var dem du fik, det var ikke nogen app store eller noget andet der gjorde at du kunne hente DRtv, tv2play eller netflix osv. du var ligesom bundet til det Apple fandt på, og de apps de lagde på dit Apple tv med de opdateringer de kom ud med. Det ændrede sig heldigvis med tiden, og det er nok en af de bedste ideer de nogensinde har fået at lade deres brugere selv bestemme indholdet i deres enhed.

Idag har apple efterhånden kommet godt med, software designet er blevet rigtig godt og nemt at navigere rundt i. De er oppe på 5 generation Apple tv og vi venter stadig på 6 generation.

  1. i 2007 udkom Apple tv 1
  2. i 2010 udkom de med Apple tv 2
  3. i 2012 udkom med det 3 Apple tv
  4. i 2015 udkom de med det 4 Apple tv
  5. i 2017 udkom med de 5 Apple tv som var den første 4k enhed de lancerede

Da Apple tv udkom i 2015 havde de lavet helt om på deres udseendet, deres fjernbetjening og deres indhold. I selve Apple tv’et er der nu mulighed for at hente apps, til dit tv så du selv kan vælge hvad du gerne vil have, der skulle ligge på din enhed, fx. i form at streamings tjenester eller spil, ligesom vi kender det fra iPad og iPhones, nu er det ikke længere apple der bestemmer hvad der skal være af apps på din enhed, men derimod dig selv der bestemmer indholdet i dit Apple tv, her bliver Apple tv ligepluslig meget mere personligt at bruge.

Om det er Tv2Play, DRtv, HBO Nordic, Netflix eller viaplay der ses, så blev det hele meget nemmere at bruge, der skal selvfølgelig et abonoment til de fleste streamings kanaler for at bruge dem, den eneste der ikke kræver abonnoment er DRtv, den kan man sagtesn se uden abonnoment.

Rygter om det nye Apple tv 6

Hvornår Apple tv nummer 6 udkommer er ikke helt til at sige endnu, men i følge macworld er det muligvis i 2020 at der udkommer et nyt Apple tv. Det bliver spænende at se hvad de finder på af nye ting. 

Der går rygter om at det nye Apple tv 6 kommer til at indeholde nogen nye funktioner, som fx ansigts genkendelse, som vi ser i de nyere iPhones, rygterne siger også at der muligvis kommer en ny fjernbetjening, hvordan den kommer til at blive vides ikke med sikkerhed, bortset fra at den nye fjernbetjening efter sigende skulle have et batteri der nemt kan udskiftet så man ikke hele tiden skal lade den op, men bare udskifter det med et nyt.

der går også rygter om at det meget vel kan blive billigere end de har været før. Men en ting vi altid kan regne med er at apple altid forbedre selve hardwaren, så den virker endnu hurtigere og bedre end den gjorde før. 

Konklusion

Hvis man skal konkludere noget på Apple tv, så er det alle pengene værd, og det er det fordi det er smart, nemt og billigt. Det smarte er at de snakker sammen med alle apple devices så det bliver nemmere og hurtigere at betjene det vil sige at du kan bruge din iPhone eller ipad til at betjene dit Apple tv med, det er utroligt smart hvis du mister din fjernebetjening så har du din iphone/ipad som du kan bruge i stedet for. Det er også nemmere at finde rundt i systemet, de har formået at gøre det så brugervenligt som muligt så alle kan følge med. Det er ikke særligt stort så det passer ind alle steder. 

En af de ting jeg synes der ikke tæller for ved det nye model af Apple tv, er deres fjernbetjening, den er dum at bruge og tager tid om at lære at kende, her skulle de have beholdt den gamle men med det nye look, det ville have gjort det meget bedre og nemmere at bruge. En anden konklusion er deres søgning i Apple tv, det er møjsommelig besværligt frem og tilbage for at finde de rigtige bogstaver, det kunne de godt have gjort anderledes og mere nemt for brugeren.

Alt i alt er det et utrolig godt produkt fra apple og kan sagtens anbefales til alle, og især til dem der elsker selv at styre hvornår man vil se tv.

Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *