Opdateringer til iphone 5 og ældre iphones slutter

Der er mange der har en iPhone i dagens danmark og mange har altid den nyeste model, hvor andre har en som bare skal bruges som mobil indtil den dør af sig selv. Uanset hvad så har de fleste af os en iPhone og de skal jævnligt opdateres for at være sikrer at bruge.

Har du en iPhone 5 eller en ældre model som iPhone 4 eller 4s, så kunne det meget vel være en rigtig god ide at købe dig en ny model. De opdateringer der skal holde din iPhone sikker at bruge bliver ikke lavet mere, så du får ikke den glæde af sikkerheden mere når du eventuel skal på netbank eller andet. Dvs over tid vil din iPhone lige så stille dø, dine apps vil ikke kunne opdateres og du ender med en iPhone der faktisk ikke kan bruges til andet en at ringe og skrive SMS fra.

Det er en lidt ældre artikel men vi kan læse her ved The guardian at pga det nye styresystem IOS 11, som kun vil fungere på 64bit versioner så vil det komme til at ramme de modeller som ikke har et 64bit system som fx. iPhone 5.

Står du nu og tænker shit hvad gør jeg så. Så frygt ikke du kan sagtens som jeg skrev længere oppe ringe SMS og tage billeder lige som du plejer, men med tiden vil din iPhone dø ud og du vil blive tvunget til at købe en ny iPhone for at følge med tiden. Det er sådan Apple har gjort det i mange år…

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *