Så nemt slå du internetdeling til

Tænd og sluk for internetdeling

Det er ikke nemt hvis man ikke ved hvordan man tænder og slukker for internetdeling på sin iPhone eller iPad. Det er vigtig at vide når du bruger internetdeling, så bruger den meget strøm og kan godt føles meget varm. Det har ikke nogen betydning. Du må bare ikke ligge din iPhone under en dyne eller gemme den i sofaen under puderne.

Den skal have luft da den bliver en del varm. Jeg vil her vise dig hvor nemt det er at tænde og slukke for din internetdeling på din iPhone eller ipad. Det er samme styrings program så det er fuldstændigt ens måden man gør det på på de 2 enheder.

Internetdeling gør at du kjan bruge din iPhone eller iPad som wi-fi punkt hvis nu din router er gået i stykker. På den måde kan dine enheder ( computer, telefoner osv… ) komme på nettet alligevel indtil Routeren virker igen

1. Find indstillinger på din enhed, det ligner et tandhjul

Tandhjul som er ikonet for indstillinger på iphone

2. Tryk på internetdeling

tryk på internet deling

3. Tryk på den grå/Grønne knap for at tænde eller slukke for internetdelingen. Når knappen er grøn er det tændt. Når knappen er grå er den slukket.

Tænd for internet deling

4. Når du skal logge på internetdelingen med en anden enhed Fx. din ipad. Så skal du bruge en kode og den ser du her.

Her ser du koden til internetdelingen

Det er måden du gør det på. Er der nogen spørgsmål så skriv dem i kommentarfeltet og jeg vil svare så hurtig jeg kan. God fornøjelse

Tagget ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *