Apple Watch tilbehør

Prøv lige at tjekke vores fede Apple watch tilbehør ud

Hvad der ikke findes af alt muligt gadget til apple produkter, det er ikke små-ting. AppleGuides har et stor udvalg af forskelligt Apple watch tilbehør i alle mulig farver, så mon ikke også der er et til dig. En af de fede ting ved et apple watch er at du ikke behøver at tage din Iphone op af lommen for at tjekke mails, opkald osv.

Siri er også installeret på dit Apple watch, så du kan nemt spørge om hvordan vejret er eller hvor din restaurant ligger, som du plejer at spise på og meget mere. Det er en tryksensitiv skærm så du kan swipe og klikke på samme måde som du kan på din iPhone. Holder du derimod nede i længere tid så vil der komme en ekstra menu hvor der vil blive vist flere apps.

Beskyt Apple Watch med et beskyttelsesglas & Apple watch cover

Det er altid en god ide at beskytte dit apple watch. Det sidder på din arm og sikkert uden man ved det så støder man sin arm ind i mange ting i løbet af en dag. Derfor vil det være en god ide at passe bedre på dit apple wacth. Med et apple watch beskyttelses glas, eller et apple watch cover, der passer du meget bedre på dit ur. Det vil holde sit flotte og elegante look indtil den dag du skal sælge det for at købe et nyt.